Milyen weboldalak vagy könyvek léteznek az alkoholfogyasztás és berúgás szabályairól?
Csak mert már mindenről van tanácsadókönyv vagy weboldal. Erről viszont még soha nem találtam.
-Mit mivel NE keverjünk...
-Hogyan kerüljük el Vukot...
-Vagy milyen italkombinációkkal milyen hatást lehet elérni...
-Hogyan kerüljük el a macskajajt...
stb stb.
egyszerűen csak nem kell felemelni a poharat és nem lesznek ilyen kérdéseid
nem hiszem,hogy a gyakorikerdesek.hu-ból alkoholista klubb lett
Nem vagyok alkoholista és nem is őket kérdezem. Valami félreértettél, de nagyon. :)
Akkor jól értelmezem, az a tanácsod, hogy ne igyak semmiféle szeszesitalt?
Ilyenről könyv szerintem nemigen létezik, ezek a dolgok inkább szájhagyomány (és persze saját tapasztalatok :D) útján terjednek.
Pár ilyet én is elmondok, amik garantáltan tesztelve vannak :D; hátha segít.
- alapszabály, hogy keverésnél az italok színét kell figyelembe venni, ezért szokták a vörösbort kólával, a fehérbort szódával keverni. De fehérbor nagyon jó még pl sprite-tal. Ha ezt a szín-elvet betartod nagy baj nem lehet :D
- Ne igyál túl sokat :D Sokkal jobbat erre én se tudok, anyni hogy jól kajálj be buli előtt, ez az egy ami tényleg hasznos, ha éhgyomorra iszol sokkkal előbb behánysz.
- Ezt a kérdést nem igazán értem :D Mindegyik italkombinációval be tudsz rúgni, kivéve ha nem csavarlazítót keversz olajhigítóval :D
- Lefekvés előtt igyál rohadt sok vizet, anynit amennyi belédfér +0,5 litert, ez nagyon fontos. Ha meg tényleg másnap reggel valami nagoyn fontos dolgod van, akkor lefekvés előtt hánytasd meg magad, majd vegyél be valami fejfájáscsillapítót. Nem egy elegáns módszer, de hatásos :D Persze víz az ide is kell, amennyit csak tudsz.
Na remélem tudtam segíteni, jó piálást :D
Nem azt mondom, hogy ne igyál szeszesitalt.
Igyál, mértékkel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!