A fütyülős néven ismert tömények mennyire ütnek?
Ha fejbe csapsz vele valakit az megérzi.
A fütyülős amúgy egy márka. Annyi hogy finom "pálinka", kísérőnek pálinkához jó.
Ha attól akarsz berugni hát sok sikert. Ha esetleg azt akarod kísérni valamivel, akkor rostos levet javaslok hozzá, de úgy hogy a rostost iszod először és a rostos után iszod a fütyülőst kísérőnek. Forditva mar az ivólé :D A fütyülősnek jobb ize van és gyengébb. Nagyon lágy és finom úgy ha fütyülőssel kíséred.
Tehát ha most kibontom és magamba öntök egy üveggel semmi bajom nem lesz, jól értelmezem?
2 doboz sörrel kísérném
Pár éve volt hogy utoljára fütyülőst ittam. Akkor megittam két üveggel. De ugye ettem előtte, meg napi 3 liter folyadékot iszok, ugye közben is ittam, semmi bajom nem volt tőle.
Sörre lehet érezni fogsz valamit, de nem hiszem hogy ártana (szervezet függő). Szerintem a likőrök ütősebbek, mint a fütyülős.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!