Kezdőoldal » Ételek, italok » Bor, sör, röviditalok » Tátra tea vajon mennyire...

Tátra tea vajon mennyire ismert hazánkban?

Figyelt kérdés

Sziasztok,

Csak úgy megfogalmazódott bennem a kérdés, hogy vajon kis hazánkban mennyire lehet ismert ez az ital. Szerintetek nagy népszerűségnek örvend, vagy inkább az ellentéte, kevesen ismerik, ezért nem igazán fogy?

Most kóstoltam először, de engem nagyon megfogott, nagyon erős, mégis jó íze van, nem kell vicsorogni egy feles után. :)

2017. okt. 21. 20:40
 1/7 anonim ***** válasza:
74%
Mi ismerjük. Kollégák nagy része is szereti,ismeri. Mondjuk mi vasutasok vagyunk, sokat megyunk át komáromba pl... (én csak egyszer voltam, de többen havonta mennek át.)
2017. okt. 21. 20:55
 2/7 anonim ***** válasza:
74%
Szerintem a fiatalabb korosztály ismeri (16-25)
2017. okt. 21. 21:10
 3/7 anonim ***** válasza:
70%

Szerintem nem sok ember ismeri, de diszkokban meg kocsmakban szokott lenni. En 2x ittam es szerintem is nagyon jo.

Olyan mint a tea csak epp ez 72 fokos :p

17/f

2017. okt. 21. 21:28
 4/7 anonim ***** válasza:
78%
Aki eljár szórakozóhelyekre, kocsmába az ismeri. Vagyis szerintem az emberek többsége, de a fiatalabbak tuti.
2017. okt. 21. 22:46
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
Ha másnaem hallásból szerintem sokan ismerik, de sok az olyan ember aki nem tudná megmondani, mi is ez valójában.
2017. okt. 22. 02:24
 6/7 anonim ***** válasza:
74%
Most olvasok először róla.
2017. okt. 22. 13:26
 7/7 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem már elég ismert, és ajándéknak is szuper, mert magától az ember nem venne egy egész uveggel:D
2017. okt. 22. 13:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!