Sör kedvelők segítségét kérném!?
# 1
Lemaradt..
Ehhez hasonló söröket keresek.
# 5
Épp ellenkezőleg.Szűrtet keresek.
# 7
Amit linkeltem az szűrt.Azért azt észreveszem,hogy tiszta vagy zavaros a sör.És nincs is ráírva,hogy szűretlen lenne
Itt egy jobb kép:
Konkrétan nem fejtetted ki, hogy mikben legyen hasonló! Szűrt világos sör, az az, ami igazából megtestesíti a "SÖR" fogalmát, a legáltalánosabb, bárhol bármilyet kapsz belőle, hatalmas a választék! De például ezt alapul véve behatárolva a dolgot:
Magyar, szűrt, világos sör, 4.5-5% közti alkoholtartalommal, egy csomó ilyen van! Például:
Borsodi sör
Borsodi Jeges
Borsodi Mester
Pécsi Sör Premium Lager
Pécsi Szalon
Dreher Gold
Dreher Hidegkomlós
Soproni klasszikus
Soproni Óvatos Duhaj IPA
HEDON Johnny Firpo (kézműves sör)
# 9
Oké.Kifejtem bővebben:
Egészen a legutóbbi időkig ritkán ittam sört.Ezért nem igazán ismerem őket.Aztán a reklámok hatására megkóstoltam ezeket az újfajta soproni söröket :Ipa,Apa,Démon,Porter.Jók.De most valami "egyszerűbb" ízű szűrt világost innék.A kérdésben szereplő sör megfelelne. Csak azt ritkán látom a boltban.Ezért keresek valami hasonlót.Az említett sörök ársávjában.Az mindegy,hogy milyen nemzetiségű az ital.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!