Kezdőoldal » Ételek, italok » Bor, sör, röviditalok » Sör kedvelők segítségét kérném!?

Sör kedvelők segítségét kérném!?

Figyelt kérdés

[link]

Nem vagyok nagy sörfogyasztó,de ez ízlett.Csak ilyent ritkán látok a boltban.

2019. dec. 19. 11:34
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Mi a kérdés?
2019. dec. 19. 11:52
 2/10 anonim ***** válasza:
77%
2019. dec. 19. 11:54
 3/10 A kérdező kommentje:

# 1

Lemaradt..

Ehhez hasonló söröket keresek.

2019. dec. 19. 12:02
 4/10 anonim ***** válasza:
91%
Kb bármi a legalsó polcról.
2019. dec. 19. 12:09
 5/10 anonim ***** válasza:
100%
Tehát alsó árkategóriás, szűretlen pils jellegű sört akarsz, kb minden nagyobb noltban találsz
2019. dec. 19. 12:20
 6/10 A kérdező kommentje:

# 5

Épp ellenkezőleg.Szűrtet keresek.

2019. dec. 20. 05:01
 7/10 anonim ***** válasza:
100%
Na azt meg pláne mindenhol kapsz, de a linkelt sör szüretlen
2019. dec. 20. 09:11
 8/10 A kérdező kommentje:

# 7

Amit linkeltem az szűrt.Azért azt észreveszem,hogy tiszta vagy zavaros a sör.És nincs is ráírva,hogy szűretlen lenne

Itt egy jobb kép:

[link]

2019. dec. 20. 09:47
 9/10 anonim ***** válasza:

Konkrétan nem fejtetted ki, hogy mikben legyen hasonló! Szűrt világos sör, az az, ami igazából megtestesíti a "SÖR" fogalmát, a legáltalánosabb, bárhol bármilyet kapsz belőle, hatalmas a választék! De például ezt alapul véve behatárolva a dolgot:

Magyar, szűrt, világos sör, 4.5-5% közti alkoholtartalommal, egy csomó ilyen van! Például:

Borsodi sör

Borsodi Jeges

Borsodi Mester

Pécsi Sör Premium Lager

Pécsi Szalon

Dreher Gold

Dreher Hidegkomlós

Soproni klasszikus

Soproni Óvatos Duhaj IPA

HEDON Johnny Firpo (kézműves sör)

2019. dec. 20. 20:52
 10/10 A kérdező kommentje:

# 9

Oké.Kifejtem bővebben:

Egészen a legutóbbi időkig ritkán ittam sört.Ezért nem igazán ismerem őket.Aztán a reklámok hatására megkóstoltam ezeket az újfajta soproni söröket :Ipa,Apa,Démon,Porter.Jók.De most valami "egyszerűbb" ízű szűrt világost innék.A kérdésben szereplő sör megfelelne. Csak azt ritkán látom a boltban.Ezért keresek valami hasonlót.Az említett sörök ársávjában.Az mindegy,hogy milyen nemzetiségű az ital.

2019. dec. 21. 11:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!