Kezdőoldal » Ételek, italok » Bor, sör, röviditalok » Hogy és hova dugjam el a piákat?

Hogy és hova dugjam el a piákat?

Figyelt kérdés
Szilveszterre veszük piákat viszont haz nem vihetjük 31.-én meg nem biztos hogy nyitva lesz a koreais ahol ugye bárkinek szinte kiadják.mit tanácsoltok hogyan és hova rejtsem el? Valahol az utcán ássam el?
2019. dec. 16. 16:57
 1/7 anonim ***** válasza:
34%
Majd én vigyázok rá ;)
2019. dec. 16. 16:59
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Hát elsőnek kérdezd meg hogy nyitva vannak e 31-én. Ha igen akkor még van oldva.
2019. dec. 16. 17:06
 3/7 Rodi91 ***** válasza:
100%
Hát ha többen isztok együtt, egy ember csak akad köztetek,akinek nem akadnak ki a szülei emiatt. Na vigyetek hozzá. Ha ez nem opció,akkor olyan rejtse el a szobájában,akinek a szülei későig dolgoznak és haza tudja vinni,valamint 31.Én el is tudja hozni gond nélkül.
2019. dec. 16. 17:21
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Azért lehet diszkréten pl iskolatáskában vagy bármiben hazavinni a piákat és elrejteni ágynemütartóba, ruhák közé, bárhova ahol nincs szem előtt. Annyi hogy minél később vegyétek meg, hogy ne kelljen sokáig dugdosni. Nekem szüleim sose kutakodtak a szobámban, meg 16-18 évesen már gondolhatták hogy sutyiban néha előkerül a pia. Nem is titkoltam előlük, csak mondták hogy vigyázzak. Gondolom a te szüleid is voltak fiatalok, pont ugyanezt csinálták
2019. dec. 16. 17:40
 5/7 anonim ***** válasza:
100%

Ne mondd nekem Kérdező, hogy szilveszteri buli lesz nálatok és a szüleid azt hiszik, hogy málnaszörpöt fogtok inni!

Ha a bulit megengedték, akkor a piákat sem kellene dugdosnod,... de te ismered őket!

Kivéve persze, ha 12 éves vagy.:)

2019. dec. 16. 19:47
 6/7 A kérdező kommentje:
Nem nálunk lesz a buli ebbe. Hanem megyünk le Balatonra és oda vinnénk. Sajnos a többiek akik jönnek nem otthonról jönnek oda hanem valmi erdei családi kirándulásról. Ez itt a bökkenő
2019. dec. 17. 06:54
 7/7 anonim ***** válasza:
100%
Öntsétek át más üvegbe pl ásványvizesbe de ne egy embernél legyen.Inkább több kis üvegbe rakjátok így ha egy lebukik mert anyu takaritásnál kifárad és véletlenül meghúzza a többielnél még mindig lesz pia.
2019. dec. 17. 07:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!