Kezdőoldal » Ételek, italok » Bor, sör, röviditalok » 1-1,5 literes sör, ami 4%...

1-1,5 literes sör, ami 4% alkoholtartalmú?

Figyelt kérdés
Lehet kapni mindenhol műanyag palackban 1 vagy 1,5 literes sört, nem tudom pontosan, mert én nem iszom alkoholt csak mesélte egyik haverom hogy ő egy ilyet szokott naponta meginni. Most ha 1 literrel számolok, akkor is a 4% alkoholtartalom nagyon kevés, tehát az már majdnem víz. Egy alkoholista ilyen sörnek nem örülne igaz?
2019. dec. 14. 19:27
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
1 liter 4%-os ugyanolyan hatású, mint fél liter 8%-os! Mindössze ennyinek egy alkesz biztosan nem örülne, de aki csak mértékkel iszik és kissé mámoros lesz (mint én), annak ez egy "jóízű ellazulás"! Nekem például elég egyetlen fél literes doboz sör is, de minimum 5%, az alatt nekem gyenge!
2019. dec. 15. 18:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!