Kezdőoldal » Ételek, italok » Bor, sör, röviditalok » Soha tobbe nem tudok inni...

Soha tobbe nem tudok inni alkoholt?

Figyelt kérdés

Másfél evvel ezelott hatalmasat buliztunk es eleg sokat ittam. Nyilvan alkoholmergezesem nem volt es hanyni sem hanytam, viszont elegge masnapos voltam utana. Ilyen eset mar tobbszor is volt az eletemben de sosem volt utana semmi, birtam a rovidet es minden mas italt ugyanugy.

Viszont masfel eve egyszeruen nem birom az italt. Egy cidert vagy sort siman megiszok, rosebol is szinte barmennyit, viszont a rovid italoktol azonnal hanynom kell, egyszeruen visszahanyom azon nyomban ahogy lenyelem. Ha mar annyi mennyisegu alkoholt iszok hogy megerzem, akkor is megalljt parancsol a szervezetem es nem vagyok kepes tobbet inni. Borzalmasab hanyingerem lesz.

Tehat meg szedulni se tudok az alkoholtol mert egy pohar utan hanyingerem lesz.

Ez masfel eve igy van. Lesz valtozas szerintetek?

L/22

2019. dec. 5. 22:44
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

"Ha mar annyi mennyisegu alkoholt iszok hogy megerzem, akkor is megalljt parancsol a szervezetem es nem vagyok kepes tobbet inni."

Ezzel én is így vagyok. És voltam mindig is. De ez miért baj? Annyit tudok inni, hogy jól érezzem magam, de az nem hiányzik egyáltalán, hogy öklendezzek meg hányjak tőle.

2019. dec. 9. 12:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!