Kiadják egy 16-17 évesnek?
Már megint ez a hülye "kiadják" szó! Ki találta ezt ki és terjesztette el??? Talán inkább átadják vagy felszolgálják!
Amúgy remélem nem! A törvény nem véletlenül korlátozza, és aki fiatal kora ellenére annyira nem bírja ki, hogy még itt külön meg is kérdezi, próbálkozik, az komoly alkesz, látom szomorú jövőjét! Nem vagyok boltos, de én tutira elkérném!
Szeretem a jófajta piákat, de csak mértékkel iszom, és csak 19 éves korom óta, azon kívül relatíve egészségesen élek, ami miatt kinézetre sok évet letagadhatok! 32 vagyok, és egyszer egy srác a bolt előtt megkérdezte, hogy nagykorú vagyok-e, mert neki odabent nem engedtek italt venni! Azt mondtam, hogy nem, és amikor továbbmentem, gondoltam magamban: "nem akarok részese lenni annak, hogy elrontsa az életét"!
32/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!