Abszintot milyen üdítővel jó/érdemes inni?
Figyelt kérdés
Tisztán nem tudom meginni, mert szétmarja a torkom.2019. okt. 29. 19:26
1/7 Phoney válasza:
Az igazi abszintot jeges vízzel, de valószínűleg nem ilyenről van szó. (Egyébként azt soha nem is itták töményen, többnyire még a békebeli alkoholisták sem.)
A legtöbb itthon kapható "abszintot" kólával érdemes hígítani, meglepően jól áll nekik (mondom úgy, hogy se magában, se rummal/whiskyvel nem nagyon szeretem a kólát).
2/7 Sterre válasza:
Bárban dolgozom. Nálunk az emberek az abszintot szintén vagy kólával vagy valamilyen naranycsos szénsavas üdítővel isszák. Zöld abszintnál igazából jeges vizet szokás,kéknél enyhén citromos víz is tökéletes nyáron.
3/7 anonim válasza:
Mi almalével szoktuk inni, néha kólával. Párom szereti teával is, én úgy nem annyira.
4/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!
2019. okt. 30. 20:11
5/7 anonim válasza:
Akkor mi valami nagyon speciális alkeszok lehetünk, de mi tisztán ittuk.
7/7 anonim válasza:
Én az abszintot magában ittam nagyon erős de amikor inni kellett rá valamit akkor a jó öreg hideg sörike is megtette. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!