Kezdőoldal » Ételek, italok » Bor, sör, röviditalok » Sörkedvelők! Nektek bejönnek...

Sörkedvelők! Nektek bejönnek a Dreher új termékei? (PaleAle, RedAle, Bak, Hidegkomlos)

Figyelt kérdés
Szerintetek jó döntés volt a részükről, hogy a főzés alatt kihagyták belőle a kukoricagrízt és mostmár enélkül forgalmazzák a söröket?

2019. okt. 23. 12:39
1 2
 11/14 MolotovPunk ***** válasza:
100%
Utolsó hozzászólónak.Bordó színű Dreher lager is volt.Tehát 4 féle volt 90-es években.
2020. jan. 11. 13:06
 12/14 MolotovPunk ***** válasza:
77%
2020. jan. 11. 13:08
 13/14 anonim ***** válasza:

A jelenlegi söreik amiket eddig kóstoltam leírom a véleményemet:

Sima Dreher: Szerintem nem rossz, kicsit keserűbb de bejövös

Dreher Bak: Szerintem mocskosul rossz. Az íze azzokra a folyékony szirup gyógyszerekre emlékeztet amelyeket gyerekkoromban kellett inni amikor beteg voltam. Tudom sokaknak bejön ez a sör nekem nagyon nem.

Dreher Hidegkomlós: Lehet velem van a baj de nekem ez egy sima Helles sörnek felelt meg.

Dreher IPA: Szerintem az összes sörük közzül ez volt a legjobb csak sajnos kivonták a forgalomból és helyette behoztak egy Dreher Blonde Ale-t amihez még nem volt szerencsém.

Dreher Barack: Förtelmes, sem ízre sem szagra nem volt semmi barack íze. Ízre olyan bolt mint egy szénsavas barackos ice tea egy kis tökös ízzel.

A többit nem sikerült kóstolnom például a Bitter Lagert,a Blonde Ale-t, a Meggyet, a Red Ale-t meg az Áfonyát. Az utóbbi kettőt valószínűleg már nem is fogom mert azzokat kivonták a forgalomból szintúgy.

júl. 2. 12:03
 14/14 anonim ***** válasza:
100%
#4#10 vagyok. Mióta megújult a design, és a Dreher-embléma “mindent bepöttyöz, szerintem a Goldnak változtathattak a receptjén is, mert sokkal finomabb lett, most már ízlik! Nagyüzemi magyar sörökből most 5 kedvencem van, és abból 3 Dreher: Gold, IPA, Bitter Lager
júl. 2. 22:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!