Kezdőoldal » Ételek, italok » Bor, sör, röviditalok » Dreher classic 5,2% lehet még...

Dreher classic 5,2% lehet még kapni valahol?

Figyelt kérdés
Ez az 1 sör volt amit nagyon szerettem, de be vezették a dreher gold 5%-ost, és azóta sehol se látom az eredeti normál drehert, a gold meg nem is jött be nekem annyira, sztem az eredeti az jobb volt. :(
2019. júl. 11. 11:04
 1/4 anonim ***** válasza:
Gyártani tuti nem fogják többet mert helyette lett a gold, ha találsz is még akkor valószínű utolsó darabokat. Esetleg kisebb boltokban nézd meg, én szuper és hipermarketbe már sehol nem láttam.
2019. júl. 11. 11:54
 2/4 A kérdező kommentje:
Kár, pedig sokkal jobb volt a régi. Ugyan úgy a kozel is másabb lett, az se jön már be nekem,pedig az volt a leg gyengébb sör, amit még meg ittam.
2019. júl. 11. 16:13
 3/4 anonim ***** válasza:
Dreher szerintem is rosszabb lett. A Kozel szerintem rosszabb nem lett csak másabb viszont sokat drágult. A régi Kozel valóban a legjobb 4%-os sör volt. A Löven, Hofbrau meg az ezeknél is olcsóbb 4%-os sörök nagyon vizesek alig van ízük. A Kozel ha nem is annyira mint a Pilsner meg a Krusovice de hozta a cseh normát és karakteres volt ráadásul kisboltokba se került nagyon 200Ft-nál többe. Én azt jobban hiányolom mint a Drehert.
2019. júl. 11. 16:53
 4/4 anonim ***** válasza:

Kukoricadarát nélkülözve eleve más az íz, ráadásul csökkentett alkoholtartalom, és a név is más - ez így egy teljesen más sör, de a Gold megjelenésével mégis inkább leváltották a Classic-ot ahelyett, hogy inkább kibővítették volna vele a választékot, kár érte! :( Én is ugyanígy vagyok vele, hogy a régit sosem tudtam megkóstolni, az új pedig nem jön be!

Esetleg ugyanígy kukoricadarával és 5.2% alkoholtartalommal alternatívaként ott az Asahi.

2019. júl. 11. 21:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!