Kezdőoldal » Ételek, italok » Bor, sör, röviditalok » Vannak "füstös" ízű whiskeyk?

Vannak "füstös" ízű whiskeyk?

Figyelt kérdés
Szeretnék pár whiskeyt megkóstolni de a füstös ízt nem szeretem.
2019. okt. 14. 16:07
1 2
 11/15 Phoney ***** válasza:
100%
A Johnnie Red igazából egy kicsit tényleg füstös, bár nem mindenki fogja érezni benne, mert a többi „vad” íz elviszi.
2019. okt. 15. 20:48
 12/15 anonim ***** válasza:
66%
Nem csak asszociálás, például a Jim Beam-et 4 évig ÉGETETT BELSEJŰ tölgyfahordóban érlelik, az fogja meg a whiskey ízét, erről olvastam is! A Jack Daniel's íze is nagyon hasonló, de annál konkrétan nem tudom mi a helyzet!
2019. okt. 15. 22:09
 13/15 Phoney ***** válasza:
100%
De az égetés egy abszorpciós szénréteget hoz létre, ami csak szűr, az nembaj? Rendben van, hogy neked a világ összes égetett és pörkölt hordója „füstös” ízt ad, de ennyi erővel a cognac és az érlelt rum is füstös ízű.
2019. okt. 15. 22:32
 14/15 anonim ***** válasza:
100%
Ennyi barbárt, nagyon durva. :D
2019. okt. 16. 09:07
 15/15 anonim ***** válasza:
Uuupsz, féreolvastam, ja hogy NEM szereti, bocsi!
2019. okt. 16. 15:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!