Melyik a legolcsóbb whiskey?
Figyelt kérdés
2019. szept. 30. 23:47
2/4 Phoney válasza:
Lidl-Aldi sajátmárkás tételek, mikor melyik. ÁLtalában talán az Arc Royal. 3000/7dl alatt ne nagyon keress, már nem szokott lenni.
(Most nem számítva az olyan whiskynek látszó italokat, amikre nincs ráírva, hogy whisky, mert nem azok. De jellemzően azok se olcsóbbak 3e-nél.)
3/4 anonim válasza:
Ja Aldinak Lidlnek Pennynek van sajátmárkás whiskyjük az Aldié az Arc Royal a Lidl-é a Queen Margot, a Pennyét nem tudom. Ezek alapból 3 ezerbe kerülnek és 0.7-esek, de néha akciósak, olyankor 2500-ért vannak. Én a pennyset még nem kostoltam, az Arc royalnak az utóíze szerintem nagyon szar, a Queen Margot viszont ár/érték arányban nem rossz. Nem érzek érdemi különbséget aközt és egy piros johnnie közt, csak mivel noname nem kell a reklámot megfizetni. Tescoba is van a scotch club nevű whisky amiből 3200Ft a 0.7l azt még nem kostoltam de az szinte biztos hogy nem üti meg a Queen Margot szintjét. A a Lidl-ös Aldis Pennys sajátmárkás termékek jellemzően jobb ár/érték arányt képviselnek mint azonos áron a tescos illetve sparos termékek, Aldiba pl. az Arc Royal meg se közelíti a lidl Queen Margotját viszont ott meg az eredeti orosz vodka az ami alapból 3 ezwr akciósan 2500 ár érték arányba jobb mint a lidlös vodka a Royal és a Kalinkát meg ronggyá veri, sokkal jobb náluk.
4/4 anonim válasza:
A legolcsóbb, amivel eddig találkoztam: Joe Black
Ez magyar whiskey márka, a Spar-ban tavaly akció nélkül is mindössze 3500 Ft volt a 7 decis, de olyan is, olcsó lőre, iható ugyan, de teljesen élvezhetetlen az íze, abszolút nem ajánlom!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!