Milyen bort vegyek? (részletesebben lent. )
Jövő héten szeretnék összehozni egy kellemes vacsorát a Párommal.
A kedvencét szeretném elkészíteni, brassóit.
Ehhez szeretnék kérni ötleteket... Nem túl drága borra gondoltam (mondjuk max legyen 1500 Ft), mert nyaralni megyünk, és drágább nem férne bele a keretbe :) Viszont nem vagyok jártas a témában, ezért szeretnék segítséget kérni.
Előre is köszönöm a válaszokat.
20/L
Szerintem mindenképpen vöröset, abból is édeset vagy félédeset. Illik a brassóihoz, finom, meg szerintem egy romantikus vacsorához jobban is passzol. :-)
Egyébként én a B.B. termékeket ajánlom. Az árban belefér és minőségi.
Könnyű száraz vörösbort ajánlok!
Tescoban kapni kb. e ft-ért spanyol, mi nagyon kedveljük.
Köszönöm, én is vörösborra gondoltam, édesre. Csak aznap megyünk reggel bevásárolni, és gyorsan szeretném lerendezni, tehát célirányosan, már az adott márka megkeresésével szeretnék csak foglalkozni :)
A B.B-t feltétlen megnézem :) Ha más válasz nem érkezik, akkor ezt vesszük.. :P
*ma 19:00
Köszi a segítséget, utána járunk :)
Én is csak ajánlani tudom a B.B. termékeket,szerintem nagyon jók,és tökéletes lesz egy könnyű kis fél édes a brassói mellé.
Jó étvágyat :P
1500 ft-ból bőven kijön egy jobb,minőségibb bor is:)
Az előttem szólókhoz csatlakozom, vörös édes és BB, vagy Varga pincészetes borok:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!