Kezdőoldal » Ételek, italok » Bor, sör, röviditalok » Miert van az hogy akar menyire...

Gokujan101 kérdése:

Miert van az hogy akar menyire is iszok meg ha hanyok is, , , es be alszom akkor miert van az hogy mindig emlekszem mit tettem?

Figyelt kérdés
A haverjamim sosem emlekeznek,,, de en mindenre!(bocsi a helyes iras vegett ;) (18)F
2019. szept. 9. 20:22
 1/9 anonim ***** válasza:
Nem iszol ahhoz eleget, hogy elfelejtsd. Elég komoly mennyiség kell hozzá. Haverok lehet túloznak.
2019. szept. 9. 21:40
 2/9 A kérdező kommentje:
Nem hiszem hogy kamuznanak,, de kicsit idegesit hogy beszelek egy pilanatrol es ok erre nem emlekeznek,, en mar ugy is be rugtam hogy szo szerint homalyosan latam legalab 30-percen keresztul l, de akkor is emlekszem a dolgokra :(
2019. szept. 9. 23:09
 3/9 anonim ***** válasza:
Nekem a gyomrom mindig korábban adja meg magát mint az elmém. Haverokhoz képest korábban állok meg, mert nem érzem jól magam, nekik meg kiesnek dolgok.
2019. szept. 10. 02:23
 4/9 anonim ***** válasza:

Nem csak a mennyiségtől függ, én ájultra is ihatom magam, (nyilván ha elájulok akkor arra nem tudok emlékezni ami akkor történik)

de soha életemben egyszer sem volt "filmszakadásom", pedig fiatal koromban pár alkalommal igencsak odacsaptunk , szóval a mennyiséget már nem lehetett fokozni.

Másnak felétől is rendszeresen volt filmszakadás, de magamon kívül mást is ismerek, akinek szintén soha nem volt még.

Egyébként egyszer hallottam erről valami tanulmányt, hogy ha valakinél ez rendszeres, akkor többszöröse (nem emlékszem hányszorosa) az esélye annak hogy alkoholista legyen.

2019. szept. 10. 03:16
 5/9 A kérdező kommentje:
Koszonom mindenkinek ;) ment a like
2019. szept. 10. 15:37
 6/9 anonim ***** válasza:
Akkor is ha töményezel? Mert nekem pl. sörtől meg bortól nincs képszakadásom soha. Volt olyan még tizenéves koromba hogy annyi bort megittam hogy a hányásomba fetrengtem és nem bírtam felállni de mindenre emlékszem, de ha töményből iszok meg nagyobb mennyiséget van olyan is hogy nincs is hányingerem, meg kívülről sem tűnök durván részegnek közbe meg filmszakadásom van.
2019. szept. 10. 16:44
 7/9 A kérdező kommentje:
Igen persze :) de csak bulilban iszom,,, igazabol nagyabol vodka narancsozunk-de azt mar ugy meg szoktam hogy nem nagyon erzem hogy eros xddd ki probaltam mar az abszintet (absinthe-t) de semi,, :( majd talan egyszer...
2019. szept. 10. 17:27
 8/9 anonim ***** válasza:
Ha "magától" nem jön a képszakadás, akkor nem erőltetném.
2019. szept. 10. 22:16
 9/9 A kérdező kommentje:
Persze** nem fogom eroltetni csak kivancsi voltam hatha valaki mas is olyan mint en eas tudna valami okot ra mondani,, persze biztos vannak olyanok mint en
2019. szept. 10. 22:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!