Angliåban milyen sört érdemes kipróbálni? Nem akarok pubba vagy kocsmába menni csak boltban venni.
Figyelt kérdés
2019. szept. 8. 07:52
1/5 anonim válasza:
Miert nem akarsz pubba menni?
Szerintem az elmeny sokkal fontosabb, mint maga amit iszol.
A te helyedben beulnek egy csendesebb helyre ha nem rajongsz a tomegert, es rendelnek egy sima sort.
2/5 anonim válasza:
AZ angol pub meg kocsma egész más, mint MO-on egy kocsma - inkább étterem jellege van, megéri kipróbálni.
3/5 anonim válasza:
Budweiser a legnépszerűbb. Ennyit tudok nem vagyok egy nagy sör ivó. Keress rá hogy legjobb angol sörök vagy menj fel a Tesco UKra ott látod hogy mi az amit egyszerű megvenni.
4/5 anonim válasza:
Guiness még a legnépszerűbb itt, de az szerintem okádék. Azért próbáld ki, lehet neked ízleni fog.
5/5 anonim válasza:
Attol fugg hogy milyen ort szeret. Lager,ale,bitter,stb. Ale- t en nem seretem,de pl Londons pride ,doombar, hobgoblin. Vagy a szemelyes kedvencem a bluemoon,ami buzasor . vgy a desperdos. De a kommers fosters is megteszi. Es a ciderrol nem is szoltunk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!