Kezdőoldal » Ételek, italok » Bor, sör, röviditalok » Hogyan használjam a vízbázisú...

Hogyan használjam a vízbázisú szilikon habzásgátlót cefrénél?

Figyelt kérdés
Szilvapálinkát csinálok, de nem leszek itthon 3 napig a habot lenyomni, ezért vettem habzásgátlót (foamsol), de nem tudom hogyan használjam... Mármint hogy keverjem bele, vagy a felszínére tegyek vagy hogyan?

2019. aug. 17. 19:28
 1/1 anonim ***** válasza:
100%
Elméletileg a felszínére kell csepegtetni, gyakorlatban pedig tapasztalatból mondom, hogy belekeverés után is hatásos. Akkor is szoktam rátenni, ha naponta letudom nyomkodni, mert így több tölthető 1 hordóba. Lecsömiszkölés után is ugyanúgy megakadályozza az erős habzást...
2019. aug. 18. 16:47
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!