Karácsonyi húzás volt, és kaptam egy gumi/szilikon (? ) karácsonyi sütőformát, milyen süteményt lehet ilyennel csinálni?
Figyelt kérdés
Valami ilyesmit kaptam, de még sose láttam ilyet, milyen sütit lehet ebben csinálni? (mézeskalácsot szoktunk karácsonykor, de azt nem ilyenben kell, hanem kiszaggatni , és tepsiben)
Illetve ha ebbe sütit teszek, bele kell tenni tepsibe is a formát, vagy csak simán be a sütőbe?
2018. dec. 19. 12:05
1/10 anonim válasza:
Mehet simán a sütőbe. Bármilyen tésztát, ami sütés előtt nem teljesen formatartó állagú (pl. piskótafélék)
2/10 anonim válasza:
muffintészta tökéletes lesz bele
3/10 anonim válasza:
bármilyen kevert süti, muffin, piskota fėlėk megsülnek benne.
nem kell plusz tepsibe is rakni.
en ugy szokatm, hogy kiveszem a sütőrâcsot es arrarakom a szilikonos formát, majd csak ezutan adagolom bele amit sütni akarok, - mert igy kömnyebb berakni a sütōbe. ja es nem kell szinültig tölteni mert ugyis megnő..
4/10 anonim válasza:
Hát én utalom ezeket a formákat sütésre használni, iszonyat büdösek, órákig kell szellőztetni utánuk. Inkább csokit szoktam benne önteni, illetve bele nyomom a linzertésztát formázni, aztán megy a sütőlapra. Ezg amúgy is nagyon laposnak tűnik ahhoz, hogy barmi mas tészta megalljon benne
5/10 anonim válasza:
Amugy ezen kis lukak vannak, elvileg szappant es gipszet is lehet benne onteni, aztan a fara akasztani.
6/10 A kérdező kommentje:
nem teljesen olyan, mint a képen, kis lyukak nincsenek, de köszönöm a válaszokat, ha bebüdösít, nem biztos, hogy használni fogom...
2018. dec. 19. 17:38
7/10 anonim válasza:
en semmilyen büdöset nem tapasztaltam.. pedig rendszeresen használom a szilikon formáimat.
első használat elött el kell mosni es szárazra törölni
8/10 anonim válasza:
Hát próbáld ki, látod a többség szereti használni, lehet én vagyok ilyen finnyás....
9/10 anonim válasza:
El volt mosva, törölve is, nem is gagyi minőség, mégis iszonyat büdös nekem.
10/10 anonim válasza:
Muffint mondjuk csak nem rakod olysn muffim tartóba hanem mondjuk egy tálcára
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!