Ti milyen állapotban lennétek 1 liter sörtől,2deci Jagertől és 2 deci vodkától amit 2.5 óra alatt isztok meg?
#4 és #7 durva amiket írtok.. Azt figyelembe vettétek, hogy mindezt nem egy este hanem 2.5 óra altt ˇ"kellene" lenyomni?
Elhiszem én így is, csak kérdezem. :)
Nem tudom ti hogy vagytok vele de szerintem a legtöbb embert a sör+tömény kombó jobban fejre állítja, mint a bor+tömény...talán ezért is olyan "veszélyes" ez így együtt
Középsulis időm alatt kb. ennyitől a spicces állapoton egy kicsit túl lennék, de még tudnám magamat koordinálni. Nekem ebben a felállásban a Jäger lett volna a jégtörőm, az miatt érezném meg az egészet, mivel nem kedvelem, és nem is sűrűn ittam azt. De ha viszont kicserélnénk vmi másra amit szeretek, akkor nem hinném, hogy a spiccnél több lett volna.
"Csak" kb. 4 év telt el a középsulis ivós korszaktól, de már nem bírom és az az igazság, hogy kinőttem ebből az össze-vissza ivászatból is. Már egy üveg minőségibb sör bőven elég, sőt az ideális adagom 0,33l. Szóval tuti hányás lenne a vége, és abba bele is betegednék, mert vmi fóbiám lehet a hányástól, nagyon ráparázok már csak a hányingerre is.
4 deci tömény meg két sör azért nem olyan durva mennyiség. Éhgyomorra nyilván más, de aki úgy iszik ennyit az meg is érdemli.
Ha mellette megy alkoholmentes ital is, víz vagy a vodka mondjuk naranccsal, sprite-tal megy akkor nagy baj nem lenne. A jagernél is max a gyógynövényes ánizsos íz lehetne probléma. 4 deci vodka, vagy 2 deci vodka és 2 deci whisky simán menne, a jager se az alkohol miatt rosszabb hanem az ízétől.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!