A sörön kívül miért nem érzek meg mást?
Nem szoktam túl sűrűn alkoholt fogyasztani. Amikor iszok akkor általában sört, mert ízre az az, amit elviselek és már 2 üveg után érzem egy kicsit, hogy "merészebb" vagyok.
A rekordom eddig 6 üveg sör 1 órán belül, de azokkal is csak addig jutottam, hogy sípolt a fülem és dülöngéltem, alig volt egyensúlyérzékem.
Akartam többet inni, de egyszerűen több folyadékot már nem bírtam nyelni.
Mindig kínálgatnak pálinkával, vodkával stb. de az ízük mindegyiknek förtelmes, pedig rengeteg fajtát próbáltam.
2-3 alkalom volt, hogy mondom próbáljuk meg. Össze-vissza öntögettek vodkát, utána whiskyt, pálinkát stb. Nyilván nem egyszerre, de 6-7 percenként.
Vártam a hatást ennyi minden után, de semmi, még csak nem is voltam bátrabb sem, nem is éreztem jobban magam. Hanem egyszer csak elkezdtem émelyegni, fájt a fejem kicsit. Kimentem fél órára a levegőre, elmúlt és ennyi.
Most ne értsetek félre, nem vagánykodni jöttem, és amúgy sem tartom menő dolognak. Csak egyszerűen az okát keresem. Összefügg azzal, hogy ízre sem szeretem ezeket a rövid italokat, és ezért nem hat?
Akkor igyál meg egy üveg whiskyt. Akkor rá fogsz jönni, hogy hatással van rád.
"Elkezdtem émelyegni, fájt a fejem" na látod, érezted te a hatását akkor is.
#3-as jól mondja, ha megiszol egy üveg töményet érezni fogod...olyan nincs, hogy "nem hat"!
Ha valamit utálsz nem érdemes erőltetni, főleg ha alkoholról van szó, és különösen nem ilyen mennyiségben.
Amennyiben mégis próbálkoznál tovább, azt ajánlom jegyezd meg mik azok, amiket már próbáltál és nem tetszettek, hogy ha legközelebb ajánlgatják tudd mi az, amit nem szeretsz, hátha egyszer megkínálnak valami újjal ami tetszeni fog:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!