Hogy van ez az égetett cukros limonádé?
Figyelt kérdés
Felforraltam a cukros vizet majd lehűtöttem s c citromot tettem bele, de azt mondják, nem így van hanem 100 fok fölött kell lábasban a cukrot barnára karamellizálni, majd ezt kell vízben feloldani forralva s ezután ebbe kell citromot tenni, ha kihűlt. Igaz ez?2019. júl. 22. 16:59
1/2 anonim válasza:
Persze, hogy igaz. Amit te csináltál, az sehol se égetett cukor. Égetett cukrot úgy kell csinálni, hogy a cukrot odateszed a tűzhelyre és alágyújtasz, vagyis karamellizálod: na az az égetett cukor. Aztán jöhetnek a továbbiak, hogy limonádé legyen a végeredmény.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!