Mi az a sült limonádé?
Most a net világába, beírod a google-ba, hogy sült limonádé és kidob egy pár oldalt ahol írnak róla.
Pl, nekem most ezt dobta ki ami érdemes a válaszra.:
Kis gyerek koromban amikor hallottam a zenét, a szöveget arra gondoltam, hogy nyáron annyira meleg van, hogy a strandokon árult, kész limonádék gyorsan felmelegednek, a nap rájuk süt, stb, hogy az már nem hideg, hanem meleg limonádé, ami már ˇ"megsült". Ezért sült limonádé. :)
Az tényleg sült limonádé? :D
ISmerem a dalt, én is mindig "sült limonádé"-nak értettem, amit énekelnek, de meggyőztem magamat arról, hogy az nem lehet, biztosan "szűrt limonádé" lesz az. Annak valahogy több értelmét láttam :)))
Sült tea is van... Az igazából a gyógynövény/gyümölcs belefőzve egy cukor szírupba vagy mézbe.
A sült limcsi kicsit karamellás beütésű, mert amit én ismerek ott cukorba meghempergetik a citromkarikát, piritják és előszőr forró vízzel öntik fel majd hideggel... érdekes íze van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!