Ha iszok minden nap kb.1liter kaukázusi kefírt, az jót tesz a szervezetnek?
Figyelt kérdés
Mivel élőflórás termék.2019. júl. 18. 15:19
1/13 anonim válasza:
Ha nem vagy laktózérzékeny, akkor jót tesz. De nem kell egy liter, elég abból 2-3 dl is, kivéve ha azért iszol belőle ennyit, mert ízlik.
2/13 anonim válasza:
Én joghurtot eszek napi 0,5-1 l környékén, és semmi bajom sincs. Inkább ez, minthogy elszívjunk minden nap egy doboz cigit és/vagy egy üveg piát...
4/13 anonim válasza:
WoW bátorságod figyelemre méltó. én egy litertől olyan hangokkal fröcskölöm körbe a fajanszot, mint egy második világháborús géppuskafészek :D
6/13 anonim válasza:
1 liter az egyáltalán nem sok. Csak 2 fél lityis doboz. Egy reggel, egy vacsorára. Persze bapközz nyilván van rendes ebéd.
7/13 anonim válasza:
fujj, hogy lehet azt meginni, nagyon undi ize van.
8/13 anonim válasza:
1 liter nagyon sok. Elég 1-2 deci. De csak akkor, ha meg tudod emészteni a tejet. Nem vagy laktóz vagy tejfehérje érzékeny? (Mondjuk a savanyított tejtermékek könnyebben emészthetők, ez igaz)
9/13 anonim válasza:
Az életben több szilárd székleted nem lesz :D
10/13 anonim válasza:
Szeretem, de két flakonnal nem tudnék meginni egésznap. De ha neked jól esik, akkor egészségedre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!