Szereti valaki ezeket az édesítőszeres borzalmakat?
Figyelt kérdés
Vettem ma egy gyömbéres Pepsit, mert már régóta nézegettem. Hát... ihatatlan. Pedig szerintem jó lenne. De az az édes undorító íz.2019. máj. 26. 12:46
1/12 anonim válasza:
Ezért nem veszek ilyeneket. HA nagy ritkán innék valaki üdítöt, akkor keresek olyat, amiben cukor van, az iható és szököévenként egyszer garantáltan nem is árt.
2/12 anonim válasza:
Én is úgy vagyok, mint az #1-es.
Lehet ezért én is, de én már nagyon unom az édesítőszeres-italok-fúj kérdéssorozatokat. 😒
Tudom, akkor tekerjek tovább, de na...
4/12 anonim válasza:
Én is ugyanígy vagyok vele. Keveset iszom belőle, talán ha heti egyszer, de akkor cukrosat. A cukorral legalább tudom mire kell vigyázni, az édesítőszerek viszont ki tudja milyen hatásúak hosszú távon. Inkább a cukor.
5/12 anonim válasza:
Igen, én szeretem. De nincs nagyon más választásom, mert cukorbeteg vagyok, és néha én is megkívánom az üdítőt, gyümölcsleveket, és örülök hogy van ilyen változat is belőlük. Nekem nem borzalom, és a sorstársaimnak sem, örülök hogy a gyártók gondolnak ránk is.
6/12 anonim válasza:
Már 2 éve nem iszom cukros üdítőket, szerintem elég sok jó alternatíva születik. A gyomberes pepsi szerintem se valami jo, de pl. a limeos jol sikerult
7/12 anonim válasza:
A Zero-t szeretem, a régebbi Diet verzióknak az ízét viszont nem bírom.
8/12 anonim válasza:
Mi is vettünk és nem is értem mi a fszért nem lehet rendeset csinálni. Ez a cukor hisztéria is.. Ha valaki kólát akar inni igyon rendeset, ha diétázik, ha nem. Másrészt egy nap elég belőle egy pohár. Szóval több sebből vérzik ez a dolog. Ennek az eredménye, hogy egy fos...
9/12 anonim válasza:
Szeretem.
Eszembe nem jutna cukrosat venni.
10/12 anonim válasza:
Csináljanak cukorbetegeknek ezt
Nem cukor betegeknek amazt
De az nem opcio ugy néz ki...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!