Szénsavtól lehet rosszul lenni? Mitől tudok jobban lenni ilyenkor?
Figyelt kérdés
Ma beültünk valahova és kértem 6 dl limonádét, kicsit szénsavas volt. Kis korom óta nem iszom szénsavast, de mivel ezzel a limonádéval még elment ezért megittam. Na most ez történt kb 5-6 órája és még mindig rosszul vagyok. Hány ingerem van, de nem jön ki semmi. Ittam már almaecetet is, ettem is...
Lehet a "kicsi szénsavtól" is rosszul lenni?
Mit tudok ilyenkor tenni?
Köszönöm előre is a válaszokat!
2019. febr. 22. 00:23
1/8 anonim válasza:
Bár szénsavas de a cola jó a hányingerre.
5/8 anonim válasza:
Hasonló gondjaim vannak:ilyenkor enyhe szódabikarbónás vízet iszom,nálam elmulasztja az általad megírt tüneteket.Pontosan ezért nem fogyasztok szénsavas termékeket.
6/8 anonim válasza:
Szia, nekem kicsitől is nagyon fáj a gyomrom. Én ennék valami szilárdat, ami nem savas, pl krumpli, rizs, kenyér, keksz.
7/8 anonim válasza:
Én jårtam már igy de egy nagy büfögės segiteni szokott .
8/8 A kérdező kommentje:
Próbáltam, de nem sikerült az sem. 😔
2019. febr. 23. 00:51
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!