Mi a véleményetek hogy egyik ismerősöm előre megfőzi előző nap a kávét és csak másik nap issza meg? Azt mondja jobb íze van ha áll egy napot.
Nekünk olyan kàvéfőzőnk van, ami daràlja, aztàn jön is a kàvé.
De ha épp elfogy itthon a szemes, és csak pl 1 hét múlva megyünk bevàsàrolni, addig a Szarvasival fôzünk, vagy én a kotyogón, de este leszoktam főzni, hogy legyen pàromnak reggel rögtön kàvé, illetve én is felébredjek rendesen mire keltem a kislànyom.
Semmi bajunk a màsnapos kàvéval, az igazsàg az, hogy én amúgy is sok kàvét iszok napközben.
Pl most is kàvézok.
Ha ismerősödnek úgy ízlik, semmi gond nincs azzal.
Köszönöm szépen a nullát. Itt van egy cikk erről, kicsit hosszú és a végén van az infó, talán tudtok ilyen hosszabb szöveget is olvasni és értelmezni. Puszi.
Neki van ideje reggel lefőzni de ő másnaposan szereti az ízét. Szóval hogy szerintetek is másnaposan finomabb -e?
Megiszom másnaposan ha arról van szó, de nekem inkább egy savas hideg lötyi.
Amikor friss és mindenhol a kávéillat terjeng na az az igazi. Pörkölt szem íze is intenzívebb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!