Mi a véleményetek hogy egyik ismerősöm előre megfőzi előző nap a kávét és csak másik nap issza meg? Azt mondja jobb íze van ha áll egy napot.
Figyelt kérdés
2019. febr. 6. 12:00
1/14 anonim válasza:
Nekem is mindegy friss, vagy éppen este lefőztem, hogy reggel azonnal betölthessem az arcomba.
2/14 anonim válasza:
Lehet, hogy reggel nem lenne ideje rá, így meg csak meg kell inni.
Én frissen szeretem. De nem zavar, ha más máshogyan issza.
3/14 anonim válasza:
Én is szeretem másnaposan a kávét. Kicsit erősebb ízét érzem. Róla még az a véleményem, ha jól esik neki csinálja nyugodtan.
4/14 anonim válasza:
A frisset szeretem, de simán megiszom az előző napit is.
5/14 anonim válasza:
Azt olvastam, hogy egészségtelen az állott kávé, így én nem csinálnám ezt, gondolom az íze is rosszabb.
6/14 anonim válasza:
Én nagyon sokáig nem törődtem vele, hogy másnapos a kávé. Most csak egyszemélyes kotyogóm van, úgyhogy mindig frisset iszom, de a másnapost is meginnám.
7/14 anonim válasza:
Nekem friss is jó de elvileg akkor legjobb a kávét fogyasztani, amikor már kihült. Ismerősöd biztos nem ezért issza úgy, ez csak érdekesség, no meg a cikk nem is a másnapos kávéra gondol ezzel. Nekem mindegy íz szempontjából, nem is vettem észre lényeges különbséget, ha előző napról marad, azért nem fogom kiönteni, hogy frisset főzzek le.
8/14 anonim válasza:
A forró kávé frissen jó. Jeges kávénak viszont tökéletes az a fajta, amikor egy éjszakán át a hűtőben csepegteti az ember. De ki higy szereti. Ha az ismerősödnek másnaposan ízlik, akkor igya ugy
9/14 anonim válasza:
Egyetértek az ismerősöddel.
Én nagyon szeretem hidegen is a kávét. Direkt úgy főzöm, hogy mindig maradjon belőle, amit hidegen elkortyolgatok. Sokkal intenzívebb az íze.
10/14 anonim válasza:
Szerintem másnapra (vagy akár pár óra állás után) sokkal savasabb. Én csak frissen iszom meg (ezért vettem kávéfőzőgépet, hogy az egy adagot mindig le tudjam főzni frissen).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!