Kezdőoldal » Ételek, italok » Alkoholmentes italok » Mivel hígítják a kólát moziban...

Mivel hígítják a kólát moziban, gyors éttermekben?

Figyelt kérdés

Kicsit vicces, de attól, hogy hígítják szerintem még jobb is lesz. Nekem az eredeti kóla túl édes, ha néha veszek is, csak ezért veszek moziban kólát, mert olyan finom hígítva, míg anélkül pl. a bolti túl édes.

Itthon próbáltam kevés vizet belerakni, de teljesen más lett az eredmény. Vajon mivel hígítják?

2018. jún. 29. 03:33
 1/7 anonim ***** válasza:
94%

Nem hígítjàk, hanem szörpből készül.

Én is jobban szeretem a gépi kólát mint a palackosat.

Plusz a hőmérséklete is úgy van beállítva...

2018. jún. 29. 04:27
 2/7 anonim ***** válasza:
86%
2018. jún. 29. 05:58
 3/7 anonim ***** válasza:
27%
Ha neked finomak ezek az üdítők Egészségedre nekem herotom van tőlük. Főleg attol amikor látom hogy szinte csak vizet nyom bele
2018. jún. 29. 06:54
 4/7 anonim ***** válasza:
39%
Szerintem vizezik
2018. jún. 29. 07:56
 5/7 anonim ***** válasza:
90%

Ahogy #1-es írja és #2-es linkjén is olvasható, szörpből készíti az automata. És ez valóban úgy néz ki a legtöbbször, hogy: víz-szörp-víz-szörp...

Vizezett íze pedig attól sozkott lenni, hogy vagy kezd már elfogyni a szörp, vagy már elfogyott. Ilyenkor szépen szólni kell, hogy "bocsi, de víz ízű".

2018. jún. 29. 08:37
 6/7 anonim válasza:
100%
Valóban szörpből készítik az italokat. Egyszer jártam úgy, hogy az automatából a moziban kifogyott a szörp és csak sima vizet nyomott.
2018. jún. 29. 10:11
 7/7 anonim ***** válasza:
Szörp plusz jég (a mekiben)
2018. júl. 20. 19:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!