Ittatok már uborkás sprite-ot? Mi a véleményetek róla?
Én véletlenül azt vettem.
El is vittem magammal suliba.Éreztem valami mellékízt,de nem tulajdonítottam neki különösebb figyelmet.
Jönnek a csóró osztálytársak.Isznak.
-Fúj,b.a.zdmeg ez uborkás,de sz.a.r,te ezt hogy bírod meginni?
Nem értettem miről beszélnek.Majd megnéztem a csomagolást.
Vissza akart jönni a huncut.Azért ittam belőle még egy kortyot,és egy gyökérnek lepasszoltam.
Szóval nekem nem jött be.
:D
#2 vagyok.
Én elmondtam a véleményemet róla. Neked még tetszhett attól,viszont ezért ne értékelj le.
A kérdésre válaszoltam,plusz sztorival.
Kössz.
Nem csak Én értékeltelek le, hanem előttem már más is, gondolom pont azért amiért Én is ...
Tehát úgy jött le, hogy Te vagy az osztály nagymenője, és a körülötted levők mind csórók meg gyökerek .
Ez viszont nem igazán szimpatikus . Az italról is alkottál véleményt ez igaz, pont ezért most kaptál egy zöld kezet ;)
A csórót arra értettem,hogy folyton jönnek kaját/italt kérni,legyen ez akármi,és hát eléggé idegesítő.
A gyökeret meg annyira ne gondold komolyan.Inkább úgy fogalmazok,hogy buta vigyorral a képén kivette a kezemből,és egy hajtásra megitta.
Nagyon elegáns,igazad van.
Fhuu, osztálytársam vett és megkóstoltam.
Nem elég, hogy olyan szaga van mint az uborkasalátának, de még az íze is olyan borzalmas.
Moninnak van uborkás szirupja és nagyon jól lehet vele ízesíteni. Ebből kiindulva kíváncsi is voltam a Sprite-ra
Nem nézek reklámokat, úgyhogy nem tudtam, hogy édesítőszeres. Át is üt az egész üdítőn az a természetellenes "műanyag cukor" íz.
Én mikor ittam kb. nem is annyira éreztem. Inkább az utóíze uborkás, akkor valahogy jobban kijön.
#7 Blahánál Akácfa utca Istambul Kebab vettem kétszer is vagy a Blaha Corvin Sparba is láttam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!