Ittatok már Tikkadt Szöcske kólát?
Figyelt kérdés
Milyennek találtátok a többi kólához képest?2017. máj. 22. 15:59
2/18 anonim válasza:
Azt mondta az elado asszony, hogy szornyu, megittam, hetkoznapi udito kolaszeru ital ize volt teljesen felejtheto, de nem volt rossz arra emlekeznek, de most ramhoztad, hogy megkivanjam.
3/18 anonim válasza:
Szerintem finom. Nem annyira hasonlít a Pepsi-re meg a Coke-ra, markánsabb íze van.
5/18 anonim válasza:
Kb mint a Penny vagy Lidl kóla.
Hányinger...
6/18 anonim válasza:
Ittam már! Nagyon finom volt! Ízlett! Mind2!
A többi kólához képest más.
7/18 anonim válasza:
Nem mertem még kipróbálni, annyi gagyi, gyomorfelkeverő, sz a r t ittam már kóla címen ... Dennis, Ice gold, American, Slice, had ne soroljam tovább.
8/18 anonim válasza:
Kb 3 hónapja vettünk egy üveggel, a fele még megvan, de szerintem lassan kiöntöm a lefolyóba. Ilyen rosszat még nem ittam, pedig én aztán a létező összes kólát végigpróbáltam.
9/18 anonim válasza:
Nem :) De a neve nagyon tetszik :)
10/18 Trevor. válasza:
Nem, de most Tomiban reklámozzák, lehet ki kéne próbálni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!