Ittatok már Tikkadt Szöcske kólát?
Figyelt kérdés
Milyennek találtátok a többi kólához képest?2017. máj. 22. 15:59
11/18 anonim válasza:
10. Én is láttam. El nem tudom hinni, hogy van olyan jó mint egy coca zero pl., csak mert az ára irreális, 0,5 liter 199 ft.
12/18 anonim válasza:
Szerintem közepes, de én nem vagyok oda a kóláért.
13/18 anonim válasza:
Ha nem kólaként tekintek rá, hanem szimplán mint egy akármilyen üdítőre, akkor azt mondom, hogy nem rossz, iható. Azt nem mondanám, hogy kifejezetten finom vagy, hogy bármikor kifejezetten Tikkadt Szöcskét szeretnék inni, de nekem nem volt vele semmi bajom. Viszont nekem a kóla az a Coca Cola, Pepsi mert ehhez vagyok hozzászokva, ettől függetlenül megiszom a saját márkás meg egyéb kólákat is, de teljesen más ízük van, szerintem nem lehet összehasonlítani. Ugyanígy vagyok a többi "utánzattal" is, vannak finom mogyoró-csoki krémek, de a Nutella az Nutella.:)
14/18 anonim válasza:
Szerintem egyáltalán nem rossz, nem kell egy coca-hoz hasonlítani.
Nyáron kifejezetten jól esik a dögmelegben és a neve is tök menő.
15/18 anonim válasza:
Szerintem kicsit visszafogottabb íze van, meg nem annyira szénsavas, mint pl egy Pepsi. Nem érzem benne azt a markáns karamelles ízt.
Nem rossz, de összességében nem is olyan kiemelkedő. Mi mondjuk a cukormentes verziót kóstoltuk, lehet, hogy a sima finibb. A párom whiskyvel itta, szerinte nem veszi el annyira az alkohol ízét, mint a Pepsi vagy a Coca Cola, de ebben nem tudom mennyi az igazság, én csak magában próbáltam ;)
16/18 anonim válasza:
Nekem kevés benne a bubi, és sok a cukor. Lehet, ha több bubi lenne benne, nem érződne annyira a cukor sem.
17/18 anonim válasza:
16-os-nak írom, hogy van cukormentes változatban is.
18/18 anonim válasza:
Ha lehet és találok éppen a boltban, mindig ilyet veszek. Nagyon szeretem, tetszik, hogy érzem benne azt a kóladió ízt, és közben még egy magyar vállalkozást is támogatok vele. Mindenkinek ajánlom, vegyetek és igyátok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!