Kezdőoldal » Ételek, italok » Alkoholmentes italok » Az energiaitaloknak hogy van...

Az energiaitaloknak hogy van ekkora mozgástere és létjogosultsága?

Figyelt kérdés

Itt arra gondolok,hogy én pl kipróbáltam kb 10 fajtát,az alap változatoknak mindenhol ugyanolyan az ízük,a különböző új ízek pl(epres kivis,málnás) is nagyon hasonlóak,akkor hogy ennyire sikeres ez az ital?Illetve hogy lehet az hogy vki aztmondja hogy pl a bomba jobb mint a burn?Max olcsóbb.Ez meg a másik,miért vesz meg 500Ft-ért valaki egy redbulllt,ha 250-ért ugyanolyan ízű bombát kap?

Mi ebbe az üzlet hogy mindegyik egy kaptafára készül?

Mert azért pl a cola,meg a fanta és ezen két ital különböző fajtáinál masszív ízbeli eltérések vannak,de árba meg egy kategóriába mozognak,akkor mi abba az üzlet hogyha eladnak egy redbullt 2x annyiért mint egy bombát,holott szerintem maga a gyártó sem tudná megkülönböztetni őket vakteszten...

2018. febr. 5. 15:26
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Nem ugyanolyan az íze. Én például a redbulltól hányingert kapok. Csak a bombát tudom meginni, de egyetlen más márkát sem.
2018. febr. 5. 16:14
 2/6 anonim válasza:
82%

Nem mindegyik egy kaptafára készül.

Egyes összetevőkön nagy az adó/vám, ezért sok gyártó lecserélte őket, míg pl a redbull az eredeti receptnél maradt, ezért is ilyen drága.

Amúgy meg a hozzáadott koffeinnel, vitaminokkal és ilyenekkel lehet a legjobban játszani.... A bombában 15mg/100ml koffein van, a burn-ben 32mg/100ml, ha már ezzel a kettővel példálóztál.

2018. febr. 5. 16:17
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Létjogosultsága az, hogy van rá kereslet és van vásárlóerő.
2018. febr. 5. 16:26
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Szomoru, hogy kozepiskolabol ugy kerulnek ki az emberek, hogy a kozgazdasagtani alapokat sem ismerek. Ez nem az o hibajuk, de nagyon hasznos lenne. Akkor nem kerdeznel ilyet.
2018. febr. 6. 17:45
 5/6 anonim válasza:
82%

Nem ugyan olyan az izuk ..a Wattnak egy kicsit savanyu ize van ,meg a bombanak selymes ,a Burn peldaul savanyu de nem annyira szensavas mint a Watt..

Pl nekem a Burn a kedvencem ,de a Redbull szerintem rossz izu.

2018. febr. 7. 19:10
 6/6 anonim ***** válasza:
100%

Mi az üzlet abban, hogy van a boltokban 10 féle ugyanolyan ásványvíz? Vagy 10 féle vodka? Ugyan az ízre, nem?...

A Red Bull pedig semmilyen eredeti receptnél nem maradt meg, ugyanúgy nincs benne taurin itthon, ahogy a többibe sem. Sokat nem számít amúgy se. És a Red Bull 10 éve is háromszorosába került a többinek, nem csak ma. A marketing miatt, a felkapottság miatt, a sok támogatója miatt, meg mert ők voltak az első és legrégebbi energiaital gyártók Európában.

2018. febr. 13. 19:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!