Miért édes a frissen facsart narancs?
Figyelt kérdés
2018. jan. 2. 01:20
1/5 anonim válasza:
A narancslé amit veszel a boltban valójában nem narancslé, hanem narancs sűrítmény (kiszárítják a narancsot és utána leörlik porrá) vizzel és cukorral higítva; hiszen nincs annyi narancs ültetvény a világon, mint dobozos nl.
2/5 anonim válasza:
3/5 anonim válasza:
Hogyhogy miért édes?
Pont annyira édes, mint a narancs, amiből készíted.
Csak töményen élvezed a lét, a rostokat nem eszed hozzá.
Ha azt kérdezted volna, hogy "Miért édes a frissen facsart citrom?", azon már el kellett volna gondolkozni.
4/5 anonim válasza:
Azért, mert a levében benne van az összes cukor, és nem tompítja, és változtatja meg az ízét a sok szárazanyag.
5/5 anonim válasza:
Azért, mert érett narancsból facsarták frissen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!