21/25 heni1214 válasza:
Picwick kamilla én mézet szoktam belerakni meg citrompótlót
22/25 gago77 válasza:
Teljesen igaz amit az elozo hozzaszolo ir!!! Probald ki, meglatod mukodik!!! Mar vagy tiz eve nem teszek cukrot/edesitot se teaba, se kaveba! El sem tudom kepzelni, hogy tudtam meginni edesen, plane a kavet!!!
24/25 Syd1985 válasza:
Milford a legjobb. Intenzív, gyümölcsös íze van. Rengeteg ízben gyártják, szinte minden nagyobb üzletben megtalálható (DM, Tesco, Auchan, Metro stb). Valahol mindig akciózzák (Teljes áron 6-700 Ft sajna). Édesebb gyümölcsöset válassz elsőre, tetszeni fog. :-) Én is így álltam át cukormentes teára. És én is egyetértek az előttem szólókkal, most már a többit is megiszom cukor nélkül, mert hozzászoktam. Hozzátenném, hogy ezzel együtt minden másban is minimalizáltam (vagy kiváltottam édesítővel) a cukrot, így nem is hiányzik az intenzív édes íz. Ha elmegyek vendégségbe, a sütik számomra már émelyítően édesnek tűnnek, nem esnek jól. Szóval hajrá! :-)
25/25 pntsz válasza:
A tea, kávé ízesítés nélkül az igazi. Ha csak valami adalékanyagtól (cukor, méz, tejszín, citrom stb) "jó" abból inkább nem kérek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!