Tikkadt szöcske kólát gyöngyösön hol lehet kapni?
Figyelt kérdés
2017. aug. 15. 20:43
3/7 anonim válasza:
Eddig még csak tikkadt szöcskenyájról hallottam, arról is csak a versben, asszem nagyon le vagyok maradva. Megnéztem a linket,köszi! :)
4/7 A kérdező kommentje:
gyöngyösön már voltam minden nagyobb üzletláncba (tesco,lidl,spar) de egyikbe se találtam.
2017. aug. 16. 11:11
5/7 anonim válasza:
6/7 anonim válasza:
3-as vagyok.
Kicsit lejjebb görgettem, és olvasom, hogy lópikulát nem ér, olyan mint az olcsó kategóriás ízesített kólának nevezett lötty. Kérdező, én nem tudom, de ha lehet hinni az alábbi írásoknak, akkor annyira ne hiányold. Valamikor csak rátalálsz, de itt a kérdésednél valaki linkelt, netről is rendelhetsz, ha annyira szomjazol rá. :D
7/7 anonim válasza:
Nem állandó termék,ezért csak időnként,de a Lidl-ben lehet kapni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!