Kezdőoldal » Ételek, italok » Alkoholmentes italok » Penészes málnát ettem?

Penészes málnát ettem?

Figyelt kérdés
Lehet tôle bajom? Miután megettem egy párat akkor vettem észre,hogy az egyik penészes segítség!!

2017. júl. 16. 10:27
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Nem lesz bajod annyitól.
2017. júl. 16. 11:22
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Nem lesz semmi bajod ennyitől. Velem is előfordult már
2017. júl. 16. 12:23
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Semmi bajod nem lesz.
2017. júl. 16. 13:09
 4/7 anonim ***** válasza:
23%

Először kiütéseid lesznek és hánysz egy héten keresztül, majd elsavasodik a gyomrod. A sav széttelítődik benned, elkezdi felemészteni az egész tested. Aztán jönnek majd a hallucinációk, a veszettség, a kényszerképzetek. Öt embernek kell majd lefognia téged, hogy ne okozz kárt magadban és a környezetedben, miközben sátánista imákat mormolsz ógörögül. Végül a hasad feldagad akkorára, mint egy jókora dinnye, felszakad, és kibújik belőle egy alien. De nyugi! Egy hónap alatt lefolyik az egész, és aztán mehetsz vissza melózni, csak igyál sok neocitránt és egyél reszelt fokhagymát háztartási kekszel!

Szép napot! :)

2017. júl. 16. 13:37
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
Egészségedre .
2017. júl. 16. 14:11
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
Nem is biztos, hogy penész volt, annak érezted volna az ízét. Ettem közvetlenül a bokorról málnát, ami szintén penészesnek nézett ki, de látod, még élek.
2017. júl. 16. 18:42
 7/7 anonim ***** válasza:
100%
Nem.
2017. aug. 5. 18:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!