A tejbe lehet jégkockát rakni?
Figyelt kérdés
Hiába van maxon a hűtő, már nagyon régi és nem hűt rendesen. Legalábbis én a tejet Nagyon hidegen szeretem. Gondoltam rá, hogy rakok bele jégkockát, csak nem tudom, szabad-e, vagy esetleg valami bajom lesz tőle? (hasmenés, vagy valami)
Köszi előre is a válaszokat!
2017. jún. 23. 16:53
1/5 anonim válasza:
Persze, hogy lehet bele tenni.
Külön se lesz bajod a víztől , együtt se lesz.
Vizesebb lesz a tej, ennyi.
De akár tejből is csinálhatsz jégkockát, ha nem akarod felvizezni.
És jéggé fagyott "tejkockával" hűtöd a hűtő által előhűtött tejet.
2/5 nemcso válasza:
Hasmenést nem okoz, de ahogy olvad, higítja a tejet valamennyire.
3/5 anonim válasza:
4/5 anonim válasza:
Tejet lefagyasztod es ugy jo jegkockanak, persze lehet vizbol is kis mennyiseget de nagyon felhigitja a tejet es ugy nem lesz nagyon jo , de hasmenest nem okoz .. probald ki a tejet fagyasztani :))
5/5 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat!
Sima jégkockával csinálom azóta is, nekem megfelel : ) Nem érzem rajtam, hogy fel lenne hígulva
2017. jún. 27. 21:57
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!