Kezdőoldal » Ételek, italok » Alkoholmentes italok » A tejbe lehet jégkockát rakni?

A tejbe lehet jégkockát rakni?

Figyelt kérdés

Hiába van maxon a hűtő, már nagyon régi és nem hűt rendesen. Legalábbis én a tejet Nagyon hidegen szeretem. Gondoltam rá, hogy rakok bele jégkockát, csak nem tudom, szabad-e, vagy esetleg valami bajom lesz tőle? (hasmenés, vagy valami)

Köszi előre is a válaszokat!

2017. jún. 23. 16:53
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

Persze, hogy lehet bele tenni.

Külön se lesz bajod a víztől , együtt se lesz.

Vizesebb lesz a tej, ennyi.

De akár tejből is csinálhatsz jégkockát, ha nem akarod felvizezni.

És jéggé fagyott "tejkockával" hűtöd a hűtő által előhűtött tejet.

2017. jún. 23. 16:56
 2/5 nemcso ***** válasza:
100%
Hasmenést nem okoz, de ahogy olvad, higítja a tejet valamennyire.
2017. jún. 23. 16:57
 3/5 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Külön fagyasztód van esetleg...?

[link]

2017. jún. 23. 17:05
 4/5 anonim válasza:
100%
Tejet lefagyasztod es ugy jo jegkockanak, persze lehet vizbol is kis mennyiseget de nagyon felhigitja a tejet es ugy nem lesz nagyon jo , de hasmenest nem okoz .. probald ki a tejet fagyasztani :))
2017. jún. 27. 21:42
 5/5 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat!

Sima jégkockával csinálom azóta is, nekem megfelel : ) Nem érzem rajtam, hogy fel lenne hígulva

2017. jún. 27. 21:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!