Mi történik ha tejbe citromlevet facsarok?
Figyelt kérdés
2-3 dl 2,8%-os tejbe mondjuk 1 ek citromlevet facsarok. Mi történik?2014. nov. 10. 17:18
2/14 anonim válasza:
én forralt tejbe tettem citromlevet, összekapódott. ki kellett öntenem.
3/14 anonim válasza:
A citromsav kicsapja a tejfehérjét. Délkelet-Ázsiában egyfajta sajt készül ily módon.
5/14 anonim válasza:
szétmegy a fehérjeszerkezet ezért,ahogy a többiek is írták összekapja a tejet
6/14 A kérdező kommentje:
de utána még iható lesz?
és az a fehérje is ugyanúgy beépül a szervezetbe, hasznos fehérje?
2014. nov. 10. 19:44
7/14 A kérdező kommentje:
ja és a laktózérzékenyek így ihatnák a tejet?
2014. nov. 10. 19:45
8/14 anonim válasza:
laktózérzékenyek nem. A laktóz ugyanis a tejcukor, nem a tejfehérje. Azzal meg nem csinál semmit.
9/14 anonim válasza:
Összekapja, ahogy írták is.Hasonló lesz az állaga mint a felkevert kefírnek, és az íze is arra hasonlít, és igen iható..
10/14 anonim válasza:
Kísérletezed a túró készítést? Nem sok kell már hozzá, csak még ruhán átszürni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!