Alapvetően mindet szeretem, párat leszámítva. A cukormentesek, meg a félig cukormentesek kiesnek rögtön. Meg persze ami elmebeteg árba kerül. Többi az rendben van, nem zavar a 15mg és a taurin hiány se, amúgy se pörgés miatt iszom.
Legtöbbet Watt ízesített megy (almakörte, dinnye, fehéreper), de a Hell is jó, Adrenalin is jó, Burn is ha akciós árban van.
Monstert ritkán iszom, nekem sok a fél liter egyben és legtöbbnek túl erős íze van. A VR46 az ami tényleg finom, esetleg a Rehab, csak már évek óta az is majdnem cukormentes így nem is veszem. Sajnos a Monster ráállt nagyon erre, az új Hamilton is ilyen, nem is vettem csak egyet megkóstolni...
A "sima" hell.
Nincs semmi erős íze valami ízfokozótól vagy kiló cukortól,hanem karakteres "sima tuttifrutti" íze van,de karakteres mellé.
Mellette a kiwis hell ami nagyon bejön.
Illetve fura módon : a sima zöld sparos energiaital aminek finom íze van, a piros nyitósnak <-- ebben a pillanatban felejtettem el a nevét :)
Régen volt az adrenalin fél literesben,meg kis dobozosban,édesebb volt mint a többi,de jól állt neki.
Meg a winter edition watt ami még bejön.
Nem szeretem azokat az ízesítetteket ,amik csak nevükben energiaitalok,és nulla "tutti frutti" íz
Monsterből a sima zöld, VR46, Ripper (sárga)
Hell Red Grape
22-es te hol vettél Hamiltonos Monstert? Én még sehol se láttam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!