12/26 anonim válasza:
hell classic
A kollégáim már azt mondják, hogy nem is az én taxim lenne, ha nem figyelne benne mindig egy-két hell classic doboz. Szóval nálunk a társaságnál már "összeforrt" velem a Hell Classic. És nekem beválik, pörgök tőle egész éjszaka :)
13/26 anonim válasza:
Fú, ennyi energiaital szlapáló hülyegyereket...
14/26 anonim válasza:
próbáld a nimródot, abban kevesebb akáros anyag
15/26 anonim válasza:
# 3
Ez nem igaz, elég nagy a szórás ízre is és koffeintartalomra is. Nekem pl. nem mindegy hogy 10 vagy 32 mg/100 ml koffeint tartalmaz-e.
17/26 anonim válasza:
S-budget: az egyik legolcsóbb energiaital, de a tutti-frutti ízesítésűek közül az egyik legfinomabb, az olcsóbb kukorica-cukorszirup helyett a drágább, de finomabb répacukorral készül, mindezeken felül megvan benne a 32mg/100ml koffein is.
19/26 Psychopathist válasza:
Redbull,Monster Ripper(sárga),Burn (original),Hell stronger
20/26 Trevor. válasza:
Kinek mi. Nekem a Hell a kedvencem, a sima és a pirosszőlős strong.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!