Kezdőoldal » Ételek, italok » Alkoholmentes italok » Miért van az, hogy nem tudok...

Miért van az, hogy nem tudok megállni három sörnél?

Figyelt kérdés

Három sör tökéletesen elég nekem ahhoz, hogy rendesen érezzek valamit. De sosem tudok megállni a harmadiknál. Mindig akarok egy negyediket, amit utána mindig megbánok, mert négy az már sok!

Miért van ez?

2017. jún. 7. 15:06
 1/9 anonim ***** válasza:
89%
Állj meg a másodiknál, mert úgy látszik, a harmadiknál már nem tudsz megfelelően gondolkodni.
2017. jún. 7. 15:14
 2/9 anonim ***** válasza:
61%

Bármily furcsa de ez is az alkoholizmusnak a jele.

Én is igy voltam, sose tudtam megállni amikor meg kellett volna. Nyilván ez attól van hogy az alkoholnak van egy tompitó, zsibbasztó és fájdalom csillapitó hatása. Ezáltal felszabadulnak a gátlások és ott van a " lesza.om az egészet" szindróma, laza lesz az ember. Úgy kell hogy hamarabb állj meg , vagy ne igyál egyáltalán.

2017. jún. 7. 15:27
 3/9 anonim ***** válasza:
Mert az alkohol tompít, ittasan az akarat és a józan ész sokszor alul maradnak. Én ha diétázom ezért kerülöm az alkoholt. Maga a pia beleférne, de pár pohár után már nehezen mondasz nemet a továbbiakra, utána meg egy nagy kajálásra. Józanon sokkal jobban tartom magam.
2017. jún. 7. 17:18
 4/9 Carragher_x ***** válasza:
0%
Mert alkoholista vagy.
2017. jún. 8. 02:01
 5/9 anonim ***** válasza:
68%

Jesszus ettől már rögtön alkoholista? :D

Én pl marha ritkán iszom, de ha igen akkor általában bort vagy néha sört,de még soha nem mentem úgy el iszogatni,hogy annyit ittam amennyit terveztem.

Ha elérem azt a bizonyos szintet (amit te a harmadik sörnél) akkor már én is úgy vagyok vele ááá jöhet még egy,mi baj lehet. Nyilván azt azért tudom,hogy hol van az a határ ahol tényleg meg kell állni.

Semmi köze az alkoholizmushoz.

2017. jún. 8. 07:32
 6/9 Carragher_x ***** válasza:
41%

"Jesszus ettől már rögtön alkoholista? :D"

Bizony, tankönyvi példája. Vagy te eddig tényleg azt hitted, hogy csak az az alkoholista, aki reggel 9kor részegre issza magát?:)

2017. jún. 8. 13:56
 7/9 anonim ***** válasza:
100%

Ezek szerint én is alkoholista vagyok, az évi 4-5 alkohol fogyasztásommal.

Jó tudni, köszi.

2017. jún. 8. 13:57
 8/9 Trevor. ***** válasza:

Legalább a kategóriát találnád el és nem az Alkoholmentes italokhoz írnád a ki a kérdésed... Feltéve, ha nem alkoholmentes sörről van szó, bár kétlem.

Hogy érted azt, hogy sok? Nálam 4 sör gyorsítja az anyagcserét, de semmi több.

Sokat nem tehetsz, vagy nem iszol egyáltalán, vagy megállod valahogy, hogy nem iszol háromnál többet.

2017. jún. 13. 21:46
 9/9 anonim ***** válasza:
Azéért van ez, mert hozzá szoktál, hogy 4 - et iszol!
2021. júl. 26. 12:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!