Miért van az, hogy nem tudok megállni három sörnél?
Három sör tökéletesen elég nekem ahhoz, hogy rendesen érezzek valamit. De sosem tudok megállni a harmadiknál. Mindig akarok egy negyediket, amit utána mindig megbánok, mert négy az már sok!
Miért van ez?
Bármily furcsa de ez is az alkoholizmusnak a jele.
Én is igy voltam, sose tudtam megállni amikor meg kellett volna. Nyilván ez attól van hogy az alkoholnak van egy tompitó, zsibbasztó és fájdalom csillapitó hatása. Ezáltal felszabadulnak a gátlások és ott van a " lesza.om az egészet" szindróma, laza lesz az ember. Úgy kell hogy hamarabb állj meg , vagy ne igyál egyáltalán.
Jesszus ettől már rögtön alkoholista? :D
Én pl marha ritkán iszom, de ha igen akkor általában bort vagy néha sört,de még soha nem mentem úgy el iszogatni,hogy annyit ittam amennyit terveztem.
Ha elérem azt a bizonyos szintet (amit te a harmadik sörnél) akkor már én is úgy vagyok vele ááá jöhet még egy,mi baj lehet. Nyilván azt azért tudom,hogy hol van az a határ ahol tényleg meg kell állni.
Semmi köze az alkoholizmushoz.
"Jesszus ettől már rögtön alkoholista? :D"
Bizony, tankönyvi példája. Vagy te eddig tényleg azt hitted, hogy csak az az alkoholista, aki reggel 9kor részegre issza magát?:)
Ezek szerint én is alkoholista vagyok, az évi 4-5 alkohol fogyasztásommal.
Jó tudni, köszi.
Legalább a kategóriát találnád el és nem az Alkoholmentes italokhoz írnád a ki a kérdésed... Feltéve, ha nem alkoholmentes sörről van szó, bár kétlem.
Hogy érted azt, hogy sok? Nálam 4 sör gyorsítja az anyagcserét, de semmi több.
Sokat nem tehetsz, vagy nem iszol egyáltalán, vagy megállod valahogy, hogy nem iszol háromnál többet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!