Kezdőoldal » Ételek, italok » Alkoholmentes italok » Már sehol nem lehet kapni 7up...

Már sehol nem lehet kapni 7up kólát?

Figyelt kérdés
2017. máj. 15. 17:31
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
80%
Soha nem is létezett ilyen.
2017. máj. 15. 18:45
 2/12 A kérdező kommentje:
De okos vagy. [link]
2017. máj. 15. 19:13
 3/12 anonim ***** válasza:
84%

Köszönöm, gyakran mondják.

Ez soha nem volt kóla.

2017. máj. 15. 19:37
 4/12 anonim ***** válasza:
73%

[link]

Egyébként ez tényleg nem kóla.

Továbbá ahol Pepsi termékeket árulnak, ott általában van.

2017. máj. 16. 08:49
 5/12 anonim ***** válasza:
54%

Ez nem kóla!

Kb. minden boltban lehet kapni!

Tesco, Spar, Interspar, Penny, Lidl, Aldi, Coop, CBA, Metro, Auchan, Euros boltok, kis boltok.

2017. máj. 16. 23:41
 6/12 A kérdező kommentje:
Citromos ízesítésű szénsavas üdítőital. Am szerintem ezt kivonták a forgalomból. ! Pedig nagyon szerettem.
2017. máj. 20. 12:27
 7/12 anonim válasza:
71%
A 7up NEM KÓLA! NEM IS COLA! És tàvolról sem CÓLA! Ez a szőke kóla meg paraszt vàltozatai csak a keleti régiókban voltak hasznàlatosak, a 7 up ès tàrsai üdítő ital. Azèrt mert a pepsi konszern gyàrtja, mèg nem az! A kólàra rà van írva, hogy cola. Ennyi. Nem megsèrtődni kell, ha nem tudsz helyesen beszèlni, kèrdezni. Amúgy volt fehèr kóla white cola nèven angliàban, egy hajó volt a logója. Budapesten lehetett kapni egy-kèt èvig de csak pàr helyen. Nem aratott nagy sikert. Az tènyleg àtlàtszó volt. A kólàk sötèt színűek àltalàban.
2017. máj. 21. 10:39
 8/12 anonim ***** válasza:
56%
Külföldön láttam olyat,hogy 7up ice cola,de Magyarországon nem láttam még 7up kólát.
2017. máj. 21. 11:15
 9/12 anonim ***** válasza:

#4-ben leírtam, hogy hol érdemes keresni. Sőt, a tescóban még mindig akciós! Erre meg jön a lepontozás, gratulálok.

Elmondanád végre, hogy pontosan mire vagy kiváncsi? Ugyanis lehet kapni, sőt sok helyen lehet kapni. De még mindig itt pörögsz.

2017. máj. 22. 10:05
 10/12 anonim ***** válasza:
Kérdező, én minden boltban látok! Úgy, hogy nyugodt lehetsz, lehet venni, nem vonták ki a forgalomból. :)
2017. máj. 22. 14:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!