Miért szeretik sokan a dobozos kólát? Inni sem lehet belőle normálisan
Figyelt kérdés
2016. szept. 20. 15:04
1/14 anonim válasza:
Azért van a pohár, hogy kiöntsd bele a kólát a dobozból. A doboz praktikusabb az üvegnél, könnyebb belőle többet betenni a hűtőbe, nem olyan nehéz, nem törik stb.
2/14 anonim válasza:
Lehet belőle normálisan inni.
3/14 anonim válasza:
Én dobozból jobban szeletek inni, valahogy teljesen más érzés, mint palackból. Emellett fél liter egy ivásra sok, több ivásra meg kimegy a szénsav belőle. A fém doboz környezetbarátabb is.
4/14 anonim válasza:
Nekem mindig kinyitáskor az ujjaimra ömlik belőle vagy ivás közben ráfolyik az arcomra meg a nyakamra.
Én az üvegest szeretem.
Vissza lehet zárni, lehet vele focizni, fejbe lehet vele dobni a cigányokat és a számba folyik nem pedig mellé.
5/14 anonim válasza:
#4 amit leírsz az alapján nem is csodálom, hogy nem vagy képes inni belőle.
6/14 anonim válasza:
Más az íz.
Palackos - Dobozos - Üveges.
Mindig az üvegesnek a legjobb. De ott a sorrend.
7/14 anonim válasza:
Hát nem tudom, mi a gondod vele, nekem sikerülni szokott normálisan inni belőle.
Egyébként pedig egész más ízélményt tud nyújtani ha pohárból, dobozból, műanyag palackból, üvegből iszol valamit. És teljesen egyetértek a 6. válaszolóval, ami a sorrendet illeti.
8/14 anonim válasza:
Egyébként sörnél is az van, amit a hatos ír, a műanyag flakonos a legrosszabb, az üveges a legjobb.
10/14 anonim válasza:
Amugy meg az sem utcsò szempont hogy olcsòbb így, na meg elég is per pill akkor :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!