Miért szeretik sokan a dobozos kólát? Inni sem lehet belőle normálisan
3-as: a fém doboz nem környezetbarátibb, sőt! Ha a természetben való lebomlási idejét nézem, addig a műanyag 50-100 év alatt lebomlik, a fém pedig kb. 100 000 év. Illetve az alu előállítása is sokkal környezetszennyezőbb.
Szerintem amúgy lehet normálisan inni a fém flakonból, én legalábbis tudok.
Illetve azért szeretik, mert pont egy ivászatra elég innivaló van benne.
Mert legtöbb helyen ez van a hűtőben, ekkora méretre vannak tervezve a kocsiban a tartók, ebben van a sör is, az energiaital is. Az aludobozt kedvelik, ez ilyen berögződés, mint hogy a bor csak üvegben lehet stb.
Az hogy olcsóbb hülyeség, a 0.5-ös műanyag pont annyival drágább, mint amennyivel több van benne. Csak aztán ott jön a képbe, hogy az 1.25 alig több, mint a 0.5, az 1.75 alig több, mint az 1.25 pénzben, csak épp. Ha meg visszaszámolod jön a képre esés, én ezer éve nem vettem már csak nagy üvegeset, épp elég drága így is...
Persze kényelmetlenebb, sok helyen nyáron hűtőbe sincs blabla
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!