Amerikából Coca-cola?
Minden Coca Cola és minden Pepsi az USA-ban készül, a palackozás helyén csak a bubis víz kerül hozzá.
Ha eltérés van, akkor kizárólag a víz miatt lehet.
próbáld ki egyszer, ha gondolod, de rendszert én nem csinálnék belőle. Felesleges.
Az amerikai Cola, nem ugyan az mint bárhol máshol.
Pont úgy, mint a Tokai aszú.
# 4
Pont szar példa, mert a Tokaji aszunál még annyi különbség sincs különböző országokban, dettó ugyan az.
Nézd meg a gyároriások Coca-Colás részét, csak a víz más, a sűrítmény ugyan az.
Első válaszhoz:
kíváncsiságból megnéztem az ebay-t se zéró találatot kaptam Coca Cola italra.
Mindenféle egyebet lehet rendelni, ami a márkához kötődik, de konkrétan italt nem találtam. De nem csak kólaféléknél nem jártam sikerrel, de semmiféle enni és innivalót nem találtam.
#5-nek.
Dettó, ... az hogy egy élelmiszer milyen, azt a minőséget csakis a helyszín adta bio-környezet képes megteremteni.
Egy Tokai aszú, CSAK IS ott valódi, ahol FÖRAJZILAG megtermesztik.
Sehol a világon nincs párja.
A magyar lecsó, vagy a magyar halészlé, és sorolhatnám, lényege, pont a földrajzi és adott helyen levő összetevők utánozhatatlanságának különlegességei.
Ez igaz más nemzetek ételeire és italaira is, gasztronómiai szemlélettel.
Azt szeretnéd, hogy elhiggyük, hogy a magyar lecsó minden országban a saját alapanyagokból képes magyar lecsó változni?
Mert ez hülyeség.
Már a kémiai összetevőjük sem az!
Legfeljebb megjelenésben.
Az még minőségben nem ugyan az.
tokaJi aszú
nem "Tokai aszú"
Tokaj, mint településnév és borvidék, onnan való, azaz tokaji.
Az Amerikaiak nem hozzák ide a löttyüket.
Hanem helyben gyártják mindenhol a helyi élelmiszerekkel.
Pl. a kiegészítőket ill. adalékokat.
Gondolod, h. a hamburgert USA-ból szállítják ide?
Azt sem.
Hol élsz?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!