Kotyogós kávéfőző - 1 v 2 személyeset vegyek, ha egyedül iszom? Érdemes még ilyet venni? Sosem főztem még kávét kotyogóssal.
Kapszulásat akartam, mert az Aldiban most csak 10 ezer, és a kapszula is ott a legolcsóbb.
De nem állok vmi jól, és azt a tanácsot kaptam, h vegyek inkább kotyogósat, a gép is olcsóbb, meg a kávéval is jobban jövök ki.
De én még sosem használtam ilyet.
Az e-digitalnál 1090 ft az 1 személyes, 1290 a2 személyes, 1490 a 3 személyes.
Nem tudom, melyiket lenne érdemes.
A 2 személyessel is le tudok főzni 1 adagot?
Egyáltalán jó a kávé egy ilyen régi megoldással főzve, vagy inkább ruházzak be egy modernebb, elektromos kávéfőzőbe?
A személyek száma szerintem majdnem tökmindegy, én is az 5-ös hozzászóló főzőjét használom, úgy rémlik, hogy 2 személyes. Ja meg ne alumíniumból legyen, mert valamennyit változtat az ízén.
Ízre csak az a kávé finomabb a kotyogósnál, amihez frissen őrlik a kávébabot. A kapszulás, meg lefolyós nem ennyire jó.
Szerintem.
Köszönöm a válaszokat! Kaptam kölcsön egy 1 személyeset kipróbálásraMég jó, hogy nem vettem meg. Nagyon pici adagot csinál, tudom, van, aki ennyit iszik, kicsi pohárból, de én többet szoktam.
Szóval vagy egy 2 személyes lesz, vagy a 3 személyes piros.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!