Ha kapszulás kávégépet veszek, mindegyikhez adnak ajándék kapszulákat, hogy ki lehessen próbálni az ízeket?
Miért adnának??
A fagyigéphez sem adnak kóstolót.
Amúgy ha megveszed, onnantól a sarki presszó árában főzhetsz kávét magadnak odahaza...
A fagyigép más kategória, amúgy meg egy csomó mindenhez adnak, pl. mikor szódagépet vettünk, 3 féle szirupot adtak hozzá.
1300 ft körül van a 16 kapszula, azaz nincs 100 ft egy kávé. Nem iszok minden nap, így megéri, hogy frisset igyak.
Tudom, h sokan nem szeretik, de most egy rossz gépem van, szóval mindenképp le kell cserélni, és olyat akarok, ami csak 1 adagot főz le.
Igen adnak tobb mintabol is!
Kulonben honnan tudnád hogy melyk kapszula való a kavefozobe.
Sot ez reklam is mert biztosan a mitak közül megtalálod a neked legjobban tetsző kapszulát.
Csak a Nescafe Dolce gusto krups-ról tudok nyilatkozni hogy ahhoz adtak pedig olcsóbb kategóriás gép :)
Kis dobozba volt capuccino,valami fekete kávé, eszpresszo meg forró csoki.
Én nagyon szeretem, idei legjobb vétel volt ez a kis masina annyit használjuk :)
Köszönöm!
Épp ezt a gépet nézegetjük, most csak 9900 Ft.
A kapszulát a bolt adta külön, vagy alapból benne van a dobozban?
A kézi vízadagolás nem probléma?
Benne lesz a dobozba tehát nem bolt válogatja :)
Egyáltalán nem, rajta van a kapszulán is a mennyiség hogy mennyit kell engedni de ha kicsit kevesebb vagy több lesz se érződik nem kőbevésett :)
Plusz úgy is látod mikor már nem kávé folyik csak víz, vagy nem csoki hanem tejes, tehát tényleg gyerekjáték, nem érzem hátrányát hogy nem automata adagolós.
néztük azt is, sőt találtunk egy elég hosszú cikket, ami a kompatibilis kapszulákról ír.
minddel van vmi baj.
vagy nem tudja átlyukasztani, vagy beleragad, stb.
egyik sem tökéletes.
a legolcsóbb gépük 20 ezer, a következő 30.
a krups most csak 10. és szerintem nem vészes az 1300-1400 ft 16 kapszuláért, kb egy hónapra elég lenne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!