Mi kerül egy Red Bull-ban 400 Ft-ba?
Figyelt kérdés
Mikor ugyan annyi koffein van benne mint az összes többi energia italban?
Sőt az Adrenalin nevű energia ital fél literes kiszerelést (cseresznyét) 160 ft-ért lehet kapni miközben egy Red bull 250 ml és arányaiban ugyan annyi koffein van benne!
2016. dec. 24. 15:31
11/15 A kérdező kommentje:
# 8
Energiaitalokban általában van taurin -.-
És a tutti fruttis red bull nekem nem finomabb mint a cseresznyés Adrenail.
2016. dec. 24. 22:11
12/15 anonim válasza:
Általában nincs :D Én úgy tudom, úgy láttam.
13/15 anonim válasza:
Mo-n évek óta nincs az energiaitalokban taurin, pont ezért érdemesebb tablettát venni. A Red Bullban sincs :/. Ha megyünk külföldre mindig betankolunk, szopacs de ez van.
14/15 anonim válasza:
Nincs bennük taurin már 5-6 éve, a RedBullban se. Semmivel se jobb a többinél, nem erősebb, még csak nem is finomabb, teljesen átlagos.
Egyszerűen mivel ők voltak az elsők Európában és mindenhova beférkőztek, minden rendezvényre, sporteseményre, koncertre, ismertek lettek, nagy a szponzori értékük, megtehetik, hogy ennyiért adják.
15/15 anonim válasza:
Valószínűleg mindkét állítás igaz. Azért drágább, mert jobb minőségű mint az olcsóbbak általánosságban és azért is, mert meg kell fizetned a márkát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!