Kezdőoldal » Ételek, italok » Alkoholmentes italok » Tudom ez egy hülye kérdésnek...

Tudom ez egy hülye kérdésnek tűnhet, de a sió almalének alma íze van?

Figyelt kérdés

Soha nem ettem almát, mindog is undorodtam a húsától, fél éve szoktam reggelente smoothit inni, és tegnap felfigyeltem rá, hogy az alma rohadt olcsó... na a sió almalevet szeretem...

De ha kiderül, hogy az almának nem olyan az íze, tuti elhányom magam...

2016. nov. 7. 08:17
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:

9. es 10. vagyok, ez jo meg, csak draga, 3-400 ft. Aldis.

[link]

2016. nov. 7. 12:47
 12/19 anonim ***** válasza:

[link]

Ami itt az 5ös és a 7es, kúposnak mondható alakú, szerintem azok hajlamosak arra hogy puhák és/vagy kásásak legyenek (már ha emiatt undorodsz a húsától). De a kerti, nem télálló almák is sokszor ilyenek. Ezeket én is utálom.

2016. nov. 7. 13:23
 13/19 anonim ***** válasza:
2-es vagyok. Még egy ötlet almára. Az almát négybe kell vágni, a magházát kivenni, héját rajta lehet hagyni (vagy anélkül is lehet), és úgy megenni. Sokkal kevésbé undorító, mint rögtön beleharapni.
2016. nov. 7. 13:53
 14/19 A kérdező kommentje:
Harapni biztosan nem fogom a gondolattól is ráz a hideg :) smoothie lesz belőle ha rászánom magam.
2016. nov. 7. 13:55
 15/19 anonim ***** válasza:
Szerintem meg igenis harapjad, vágd gerezdekre, és egyél hozzá valami jó sajtot. Lehetőleg ne trappistát, hanem valami karakteresebb ízűt, mondjuk ha a lágyakat kedveled, akkor camembert vagy brie-t, ha pedig nem, akkor edámit, ementálit, chedar-t tudok javasolni.
2016. nov. 7. 21:59
 16/19 A kérdező kommentje:
Nézd 30 éves vagyok, világ életemben undorodtam az almától, rohadtul nem fogom harapni akkor sem ha rászánom magam.
2016. nov. 7. 22:09
 17/19 anonim ***** válasza:
Hát jó, a te bajod, pedig amit ajánlottam, az egy nagyon finom kombó.
2016. nov. 7. 22:13
 18/19 anonim ***** válasza:
Szerintem az almának tök más íze van, mint az almalének. De hajrá!
2016. nov. 8. 20:44
 19/19 anonim válasza:
finom
2016. nov. 30. 16:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!