"Amúgy nem igaz hogy megveszik ennyiért, ma egész nap senkit sem láttam limonádéval rohangálni."
Ebből az a tanulság, hogy majd ha vállalkozni akarsz a Balatonnál, ne limonádéban nyomulj.
Egyébként jobb dolgod nem volt, mint egész nap megfigyelés alatt tartani a limonádés bódét? :)
2016. aug. 20. 21:50
Hasznos számodra ez a válasz?
12/17 anonim válasza:
kettesnek tök igaza van. minden drágább, ha nem otthon állítod elő magadnak, nem tűnt még fel?? nem csak a balatonon és nem csak a limonádé. ebben az árban más költségek is benne vannak, nyilván nem lesz hülye és fofja 50 forintért adni, hogy 0 haszna legyen rajta. ha drágállod, ne vedd meg. bírom az ilyen háborgókat, akik soha semmit nem vesznek és mindenre húzzák a szájukat, hogy drága, csak remélni tudom, hogy azért nem füstölsz el napi 1 doboz cigit emellett..
2016. aug. 20. 22:16
Hasznos számodra ez a válasz?
13/17 anonim válasza:
A citrom csak díszítés, valójában nem abból készül, hanem citromlének nevezett flakonos löttyből, ezért nem is iszom belőle. Hűtőtáskában visszük inkább a finomságokat. A lángost ott vesszük, de palacsintát otthonról, a gyerekek 20-at is megesznek.
2016. aug. 21. 23:14
Hasznos számodra ez a válasz?
14/17 anonim válasza:
Ez az ár szerintem is elég erős túlzás, de....
Ha a pult másik oldalán állnál és szeretnél a sok fizetni való sallang (adók, járulékok, engedélyek, vastag rezsi költségek stb stb.)mellett megtermelni a megélhetésedhez, meg esetleg a fejlesztéshez szükséges normális bevételt, Te sem 50 forintért adnád a 10 forintból előállítható limonádét, ebben biztos vagyok.
Persze ezzel együtt én se adnék érte ennyit, sőt még talán negyed ennyit sem. :))
2016. aug. 28. 09:21
Hasznos számodra ez a válasz?
15/17 anonim válasza:
Nem csak drága,de még be is csapják az embert.Érdekes hogy Sopronban a rántott fogas fogasból van, és fele annyiba kerül, mint a Balatonnál, ahol nem tudom mit ettem helyette. A roston sült garda helyett dévért vagy kárászt adnak utóbbit jól megsózva, paprikázva, de így is felismerhető. A korsó sör 4 decis műanyagpohárban, sok habbal sem jó vásár, ha már bosszankodni akarunk, ha viszont elfogadjuk hogy egy kicsit becsapnak vagy többet fizetünk az árlistához képest, és csak jól akarjuk érezni magunkat, akkor ezt előre belekalkuláljuk és nem ezzel foglalkozunk, hanem élvezzük a vizet meg a jó időt, ameddig még lehet.
2016. aug. 29. 08:51
Hasznos számodra ez a válasz?
16/17 anonim válasza:
#15-osnek > "Sopronban a rántott fogas fogasból van"
Ezt en nem tudtam eddig. Ez megmagyarazza a fa szálkákat benne, igaz, van műanyagból is fogas, az meg elolvad sutes kozben, ha hőre lágyuló.
2016. aug. 29. 09:24
Hasznos számodra ez a válasz?
17/17 anonim válasza:
16.! Két dolgot tudok elképzelni: 1. halvány fogalmad sincs arról hogy a Balatonban él egy fogas nevű halfajta, akkor elmondom, hogy a fogassüllő nagyra nőtt példányait hívják így. 2. Te is becsapod a vendégeidet a Balatonnál, és ezért gúnyoltál ki. Én ismerem ezt a halat, de sokan vannak,akikre rásóznak mindent, jó esetben kősüllőt, csapósügért szolgálnak fel, de hallottam én is olyant ,hogy "szálkás volt a fogas", de nem azért mert fából volt, hanem mert a szakács nem irdalta be eléggé jól a pontyot, kárászt,dévért , vagy amit elkészített helyette. Nekem valószínűleg afrikai harcsát szolgáltak fel, és amikor reklamáltam,a pincér vendége lettem. A nyáron Sopronban jártam (nem a Fogas Étteremben), és legnagyobb meglepetésemre egy kis étteremben,nagy adag valódi rántott fogast ettem, a balatoni ár feléért.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!